Читалище Съгласие 1869 - Плевен

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


История

Читалище „Съгласие 1869” е основано на 1 октомври 1869 г. от учителя Нестор Марков, само няколко месеца след организирането на частния революционен комитет в града от Васил Левски. На учредителното гражданско събрание е избрано читалищно настоятелство и са събрани 3000 гроша. продължение на историята ... ]

-
145 години читалище "Съгласие"

Основен акцент в богатата програма, с която читалище"Съгласие1869" ще отбележи своята 145- годишна история, е премиерното представление на балетния спектакъл "Приказка за грамофона", посветен на 60 - годишния юбилей на първата в България читалищна балетна школа.

-
Настоятелство

• Ивайло Атанасов
• Виолета Радева
• Пламен Иванов
• Д-р Николай Стоянов
• Маргарита Лазарова

свържете се с нас »

 

Стефани Славчева от ВГ "Арлекино" с покана за конкурс в Италия

Стефани Славчева от вокална група "Арлекино" с вокален педагог Анелия Дечева спечели 3 място в Национален конкурс "Път към славата"! Стефани за пореден път печели награда има и покана за конкурс в Италия "От две години работя с нея, много талантлива, умна, упорита и артистична!", сподели Анелия Дечева. Пожелаваме й успех на сцената и в училище.
Ден преди това тя, заедно с две други арлекинчета - Гери и Дивна, взе участие в празника на детски магазин "Ежко Бежко".


© 1869 - 2019 // Читалище "Съгласие 1869" - Плевен. Всички права запазени!
Читалище Съгласие 1869
Хостинг, уеб дизайн и домейни от Web Art Ltd. - Bulgaria