Читалище Съгласие 1869 - Плевен

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


История

Читалище „Съгласие 1869” е основано на 1 октомври 1869 г. от учителя Нестор Марков, само няколко месеца след организирането на частния революционен комитет в града от Васил Левски. На учредителното гражданско събрание е избрано читалищно настоятелство и са събрани 3000 гроша. продължение на историята ... ]

-
145 години читалище "Съгласие"

Основен акцент в богатата програма, с която читалище"Съгласие1869" ще отбележи своята 145- годишна история, е премиерното представление на балетния спектакъл "Приказка за грамофона", посветен на 60 - годишния юбилей на първата в България читалищна балетна школа.

-
Настоятелство

• Ивайло Атанасов
• Виолета Радева
• Пламен Иванов
• Д-р Николай Стоянов
• Маргарита Лазарова

свържете се с нас »

 

Арлекинчетата и Руслан Мъйнов отново пяха на една сцена

Компилация от руски песни изпълниха децата от ВГ „Арлекино” заедно с Руслан Мъйнов и Плевенска филхармония на сцената на зала „Емил Димитров”. Пълният салон бурно аплодира както изпълнителите, така и тяхната ръководителка Виолета Боянова.
„Огромен труд е да работиш с деца, но и голяма радост и удовлетворение. От това, как пеят децата, с какво желание и усмивки са на сцената, се разбира колко труд е вложен, за да бъдат техните изпълнения на ниво”, подчерта актьорът-певец преди да си направи снимка за спомен с арлекинчетата и тяхната ръководителка от сцената.
© 1869 - 2019 // Читалище "Съгласие 1869" - Плевен. Всички права запазени!
Читалище Съгласие 1869
Хостинг, уеб дизайн и домейни от Web Art Ltd. - Bulgaria