Читалище Съгласие 1869 - Плевен

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


История

Читалище „Съгласие 1869” е основано на 1 октомври 1869 г. от учителя Нестор Марков, само няколко месеца след организирането на частния революционен комитет в града от Васил Левски. На учредителното гражданско събрание е избрано читалищно настоятелство и са събрани 3000 гроша. продължение на историята ... ]

-
145 години читалище "Съгласие"

Основен акцент в богатата програма, с която читалище"Съгласие1869" ще отбележи своята 145- годишна история, е премиерното представление на балетния спектакъл "Приказка за грамофона", посветен на 60 - годишния юбилей на първата в България читалищна балетна школа.

-
Настоятелство

• Ивайло Атанасов
• Виолета Радева
• Пламен Иванов
• Д-р Николай Стоянов
• Маргарита Лазарова

свържете се с нас »

 

"Планета на мечтите" сътвориха ВГ "Арлекино" и Хайгашод Агасян

С аплодисменти и много усмивки и радост публиката посрещна премиерата на спектакъла “Планета на мечтите”. Главни герои в него бяха децата от вокална група „Арлекино” при НЧ „Съгласие 1869” и Хайхашод Агасян. Негови са и песните, които децата изпяха на сцената. А всички 17 песни от концерта, ще бъдат издадени на диск и вече са записано в студиото на Максим Горанов.
„Имам удоволствието да общувам с тези прекрасни деца, които са не само много музикални, но и много чаровни и облагородени – те просто светят, прекрасни деца и за мен е огромно удоволствие, че пеем и танцуваме заедно”, сподели Хайгашод Агасян, добавяйки висока оценка за работата на тяхната ръководителка Виолета Боянова и на Анелия Дечева.
Още две пълни зали с деца преживяха вълнението от срещата с любимите песни, представени по забавен начин от артистичните ни изпълнители.

© 1869 - 2019 // Читалище "Съгласие 1869" - Плевен. Всички права запазени!
Читалище Съгласие 1869
Хостинг, уеб дизайн и домейни от Web Art Ltd. - Bulgaria