Читалище Съгласие 1869 - Плевен

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


История

Читалище „Съгласие 1869” е основано на 1 октомври 1869 г. от учителя Нестор Марков, само няколко месеца след организирането на частния революционен комитет в града от Васил Левски. На учредителното гражданско събрание е избрано читалищно настоятелство и са събрани 3000 гроша. продължение на историята ... ]

-
145 години читалище "Съгласие"

Основен акцент в богатата програма, с която читалище"Съгласие1869" ще отбележи своята 145- годишна история, е премиерното представление на балетния спектакъл "Приказка за грамофона", посветен на 60 - годишния юбилей на първата в България читалищна балетна школа.

-
Настоятелство

• Ивайло Атанасов
• Виолета Радева
• Пламен Иванов
• Д-р Николай Стоянов
• Маргарита Лазарова

свържете се с нас »

 

Заповядайте на Коледен благотворителен бал!

Читалище "Съгласие 1869" ви кани на Коледен благотворителен бал на 21 декември от 17.00 ч. Очакват ви артистични изненади от децата при Балетна школа, Фолклорен ансамбъл "Мизия" и вокална група "Арлекино".
Ще имате възможност да подкрепите развитието на детските школи, като закупите от специално изработените за случая картини и коледни картички от малките художници към Детската Арт Занималня, както и голям цветен календар на читалище "Съгласие".
Очакваме ви!


© 1869 - 2019 // Читалище "Съгласие 1869" - Плевен. Всички права запазени!
Читалище Съгласие 1869
Хостинг, уеб дизайн и домейни от Web Art Ltd. - Bulgaria