Читалище Съгласие 1869 - Плевен

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


История

Читалище „Съгласие 1869” е основано на 1 октомври 1869 г. от учителя Нестор Марков, само няколко месеца след организирането на частния революционен комитет в града от Васил Левски. На учредителното гражданско събрание е избрано читалищно настоятелство и са събрани 3000 гроша. продължение на историята ... ]

-
145 години читалище "Съгласие"

Основен акцент в богатата програма, с която читалище"Съгласие1869" ще отбележи своята 145- годишна история, е премиерното представление на балетния спектакъл "Приказка за грамофона", посветен на 60 - годишния юбилей на първата в България читалищна балетна школа.

-
Настоятелство

• Ивайло Атанасов
• Виолета Радева
• Пламен Иванов
• Д-р Николай Стоянов
• Маргарита Лазарова

свържете се с нас »

 

Шоу спектакъл №1 на годината „Когато котката я няма” с премиера в НЧ"Съгласие"

Шоу спектакълът №1 на годината „Когато котката я няма” за първи път ще бъде представен на плевенска сцена на 29 януари, четвъртък. Мястото е читалище „Съгласие”, а представленията ще бъдат две – от 18 и от 20 часа.
Телефон за информация и резервации: 0888 06 13 12
Работно време на касата: от 10 до 19 ч.
Щурата комедия е създадено от едни от най-поставяните английски автори Джони Мортимър и Брайън Кук.
В ролите от шоуспектакъла блестят звездите: Асен Блатечки, Калин Врачански, Силвия Лулчева, Елена Петрова, Мира Бояджиева и Ирена Тодорова. Две приятелски двойки, за които СЕКСЪТ е постянна тема. В едната мъжът обича плътските забавления и е силно сексуален, а жена му изпълнява с голяма досада брачните задължения. В другата съпругът е пасивен, без никакво отношение към секса, а съпругата му - готова за секс по всяко време. Какво ли става когато в играта се намеси ИЗНЯВЯРАТА…
Какво друго освен едно безумно смешно приключение, в което много скоро се забъркват и още две апетитни момичета Едно приключение от епохата на рокендрола, гарнирано със златните музикални класики от 70-те и 80-те години на миналия век.


© 1869 - 2019 // Читалище "Съгласие 1869" - Плевен. Всички права запазени!
Читалище Съгласие 1869
Хостинг, уеб дизайн и домейни от Web Art Ltd. - Bulgaria